Galerie

De Galerie Kuunstig is een plek waar van alles samen komt, zowel mensen als kunstwerken.  De mensen zijn de kunstwerken in een groter geheel en de kunstwerken komen van hun handen.

Compositie

Natuurgetrouw

Struggle

Harmonieus

De Galerie van Kuunstig

Vaak zijn we op zoek naar wat een kunstwerk wil zeggen, misschien zeggen de composities, de kleuren en de vormen van een kunstwerk samen wel, waar wij geen woorden voor hebben, maar we voelen dat het iets met ons doet. Dit kan gebeuren bij iets wat heel natuurgetrouw is neergezet in het kunstwerk, maar vaak gebeurt dit bij iets wat we niet onder woorden kunnen brengen. Het kunstwerk verteld dan iets over ons zelf. Hoe we op dat moment in het leven staan; dit kan heel harmonieus zijn, maar vaak geeft het kunstwerk de struggle weer, waar we zelf midden in zitten.

Zet uw onstuimige leven even stil.....

Kom een keer langs en zet uw onstuimige leven even stil onder het genot van een drankje. Ik hoop dat jullie net zoveel plezier aan de kunstwerken beleven als ik doe.

Grafiek en schilderijen

Kuunstig heeft ook veel grafiek en schilderijen in haar vaste expositie opgenomen. De grafiekcollectie bevat o.a. houtgravures, linosneden, zeefdrukken en ander soortige druksels. De kunstenaars achter deze kunstwerken zijn veelal Nederlandse kunstenaars, maar kunnen ook uit andere delen van de wereld komen.

Ze hebben soms in hun leven al een heel oeuvre aan ons nagelaten, maar jonge kunstenaars in de knop kunnen soms ook erg interessant zijn. De collectie van grafiek en schilderijen zal ca. elke drie maanden volledig worden ververst. Als u dus een volgende keer weer langs komt, hangen en weer nieuwe pareltjes.